ĐỀ THI TIẾNG ANH BẰNG B

     

ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN (SAU ĐẠI HỌC)

Đề thi giờ đồng hồ Anh B1 của các trường dành cho học viên cao học tập và nghiên cứu và phân tích sinh nhìn chung là như là nhau. Trong nội dung bài viết này, giờ Anh B1 vẫn cung cấp cho chính mình một đề thi giờ đồng hồ Anh B1 tất cả đáp ánvà bên cạnh đó so sánh cấu trúc đề thi giờ đồng hồ Anh B1 của một vài đơn vị được bộ GD&ĐT cung cấp phép. thaihungtea.vn cũng update nhiều đề thi giờ đồng hồ Anh B1 gồm đáp án trên trang web. Bạn xem thêm trong liên kết đi kèm.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh bằng b

Các bạn lưu ý bây chừ (2021) còn khôn xiết ít trường tổ chức thi chứng từ tiếng Anh B1 theo đề thi này mà đưa sang thi theo định dạng Vstep.

Xem chi tiết:

các trường được cấp chứng chỉ tiếng anh b1

Thông tin về kỳ thi chứng chỉ tiếng Anh B1 format Vstep.

Download đề thi tiếng Anh B1 Vstep tại đây.

SO SÁNH ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 SAU ĐẠI HỌC CỦA CÁC TRƯỜNG

Nhìn chung, đề thi tiếng Anh B1 của những trường khá như thể nhau vày Bộ giáo dục và đào tạo và Đào tạo thành quy định cấu trúc đề thi dành riêng cho đối tượng sau đại học. Tùy từng trường, mỗi phần thi hoàn toàn có thể có một ít thay đổi. Ví dụ như trong

Bài thi Nghe B1 phần 1, ngôi trường Đại học Ngoại Ngữ - Đại học non sông Hà Nội có phần tranh tài nghe trắc nghiệm lựa chọn A, B, C còn ngôi trường Đại học tập Đà Nẵng với Đại học hà nội thủ đô là phần thi nghe tranh hình hình ảnh đúng. Bao gồm khi trường Đại học thủ đô hà nội lại chọn thi Nghe trắc nghiệm Đúng – Sai.

MẪU ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN TRÊN website thaihungtea.vn

PAPER ONE: READING và WRITING (90’)

PART 1: READING

Section 1: Questions 1 – 10

Circle the letter next to lớn the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

Example: He ...................... On business yesterday

A. Went B. Goes C. Go D. Going

1. Tom doesn"t like dancing, but Mike......................

A. Does B. Did C. Bởi D. Doesn’t

2. Listen! Somebody......................for help.

A. Are screaming B. Scream C. Is screaming D. Has screamed

3. Waiter! There......................forks on this table.

A. Are not some B. Isn’t any C. Are not any D. Are some

4. I have a chạy thử tomorrow, so I......................sit up late tonight to lớn study.

A. Will have to lớn B. Can have lớn C. Have D. Have to

5. An island on which......................is called a deserted island.

A. No people B. No peoples live C. No people live D. People are living

6. We wondered who......................to pay for the broken window.

A. Is going B. Was going C. Have D. Would

7. Linda......................tie her shoes when she was only 3 years old

A. Knew to B. Knew how to C. Could to D. May

8. John said that no other oto could go......................his car.

A. So fast like B. As fast as C. Fast than D. As fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years......................scaused by drunk driving.

A. Were B. Have been C. Have D. Are

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. So much B. Too much C. So many D. A lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4 chiều 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Section 2: Questions 11 – 15

Look at the text in each question. What does it say? Circle the letter next khổng lồ the correct explanation (A, B or C).

11. Whose textbook does Natalie want khổng lồ borrow?

*

A. Ken’s

B. Maria’s

C. Francesco’s

Đáp án: C

12.

*
A. Users must lock the oto park after leaving.

B. People can park here while they are at work.

C. This car park is for employees only.

Đáp án: B

13.

*

A. The basketball team only wants to lớn see experienced players.

B. There aren’t enough team members available on Friday.

C. The Barton College team will visit the thể hình later today.

Đáp án: B

14.

*
A. All Sunday evening tickets are already sold.

B. You must book tickets for Sunday in advance.

C. A ticket is not necessary for Sunday evening.

Đáp án: A

15.

*
A. Giacomo will be able to lớn see Charlotte early tomorrow morning.

B. Charlotte needs to lớn arrive in time for Giacomo’s meeting tomorrow.

C. Giacomo can collect Charlotte from the airport tomorrow afternoon.

Xem thêm: Cách Làm Mâm Cỗ Trung Thu Đơn Giản Nhưng Vẫn Đẹp, Top 10 Cách Trang Trí Mâm Cỗ Trung Thu Đẹp Nhất

Đáp án: C

Section 3: Questions 16 – 20

Read the text and questions below. For each question, circle the letter next to the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above the ground và enjoying it. Now I looked down at the river far below me, & realised why people love rock-climbing.

My friend Matt và I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), và we were pleased khổng lồ be out of the city & in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin và Simon, while sisters Carole & Lynn had come with Amanda. We had come from various places & none of us knew the area.

We knew we were going khổng lồ spend the weekend outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing & then we changed at lunchtime. Matt & I went to the caves first. Climbing out was harder than going in, but after a good giảm giá of pushing, we were out at last - covered in mud but pleased và excited by what we’d done.

16. What is the writer trying to vì chưng in the text?

A. Advertise the Activity CentreB. Describe some people she metC. Explain how to vị certain outdoor sportsD. Say how she spent some không lấy phí time

Đáp án: D

17. What can the reader learn from the text?

A. When to lớn depend on other people at the CentreB. How to lớn apply for a place at the CentreC. What sort of activities you can experience at the CentreD. Which time of year is best khổng lồ attend the Centre

Đáp án: C

18. How vày you think the writer might describe her weekend?

A. InterestingB. RelaxingC. FrighteningD. Unpleasant

Đáp án: A

19. What bởi vì we learn about the group?

A. Some of them had been there before.B. They had already chosen their preferred activities.C. Some of them already knew each other.D. They came from the same city.

Đáp án: C

20. Which of the following advertisements describes the Activity Centre?

A. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Accommodation & meals provided. ảo diệu your own timetable – choose from a variety of activities (horse-riding, fishing, hill-walking, sailing, và mountain-biking).

B. ACTIVITY CENTRE mix in beautiful countryside. Accommodation provided. Work with a group - we show you a range of outdoor activities that you didn’t realise you could do!

C. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Enjoy the luxury of our accommodation - each room has its own bathroom. Work with a group, or have individual teaching.

D. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. You can spend the day doing outdoor activities and we will find your accommodation with a local family.

Đáp án: B

Section 4: Questions 21 – 30

Read the text below và fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of

end

make

then

share

numbers

every

frightening

mistake

mix

with

amounts

cause

afterwards

all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (21)…

………………..it move on the cinema screen. The use (22)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (23)…………………..ages.

By the (24)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (25)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible to lớn make films in which both adults and children could (26)…………………..the fun.

However, not (27)…………………..cartoon film was successful. The black Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (28)…………………..for children & too childish for adults. Directors learnt from this (29)………………….., & the film companies began to lớn make large (30)…………………..of money again.

Đáp án: 21. Make 22. Of 23. All 24. End 25. Afterwards 26. Share 27. Every 28. Frightening 29. Mistake 30. Amounts

PART TWO: WRITING

Section 1

Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

Example: I haven’t enjoyed myself so much for years.

Answer: It’s years………………………………………………..

1. My father was given his first boat by his parents.

My father’s parents…………………………………………………………………………

Đáp án:My father’s parents gave my father his first boat.

2. Although his leg was broken, he managed khổng lồ get out of the car.

In spite of ………………………………………………………………………………….

Đáp án:In spite of his broken leg, he managed khổng lồ get out of the car.

3. Some people like working outdoors more than working inside.

Some people prefer………………………………………………………………………..

Đáp án:Some people prefer working outdoors khổng lồ working inside.

4. He has not been lớn this stadium before.

It is…………………………………………………………………………………………

Đáp án:It is the first time he has been to this stadium.

5. John suggested taking a taxi to lớn the hotel.

John said, “If I were.………………………………………………………………………”

Đáp án:John said, “If I were you, I would take a taxi khổng lồ the hotel”

Section 2

This is part of a letter you receive from an English friend.

I know you often go to lớn the cinema. Tell me about the last film you saw và whether you enjoyed it.

Now write a letter to lớn this penfriend in the space below. You should write about 100 words

Bài viết mẫu:

Hi mate,

How’s it going? I was very busy this week. But you know that I love films. I saw the film with the name "Bent it lượt thích Beckham’. It’s a very interesting film about football. The main story is about an Indian girl who wants to lớn play football. Her parents don’t let her play. But she’s a very good football player. She"s better than a boy who doesn’t know how to play football. Finally, she goes lớn America for professional league. Santa Barbara. I’m not sure of the team name. Anyway, it"s a happy ending for her and for her family.

I recommended the film khổng lồ Mike và he loved it very much. So I vì recommend khổng lồ you the film "Bend it lượt thích Beckham’.

Xem thêm: Tại Sao Môi Đỏ Tự Nhiên - Cách Để Môi Có Màu Đỏ Tự Nhiên

If I were you, I’d go the cinema right now. Have a good weekend. See you soon.

Bye,

Ann

PART TWO: LISTENING (Approximately 15 minutes)

Section 1: Questions 1 – 5

There are five questions in this part. For each question there are three pictures and a short recording. Choose the correct picture và put a tick (