Bài tập tiêng anh lớp 7

     

công tác học tiếng Anh lớp 7 vô cùng đa dạng chủng loại với các bài tập về ngữ pháp, vạc âm, trường đoản cú vựng…. Để giúp những em làm bài bác tập tiếng Anh lớp 7 kết quả hơn, chúng tôi gửi tới những em các tài liệu học tiếng Anh mang lại lớp 7. Ở bài viết này Step Up sẽ hỗ trợ cho các em một số bài tập tiếng Anh lớp 7 có đáp án vô cùng hữu ích cho những em.

Bạn đang xem: Bài tập tiêng anh lớp 7

Bài tập anh văn lớp 7

*

Bài nghe giờ đồng hồ Anh lớp 7

Đầu tiên, vào cùng với bài tập nghe tiếng Anh lớp 7. Luyện nghe là 1 một trong những kỹ năng rất quan trọng đặc biệt trong vấn đề học tập môn giờ Anh nói bình thường và các em học viên lớp 7 nói riêng. 

1.1. Bài xích tập giờ Anh lớp 7 unit 1 phần nghe 1

Link nghe

a) Ba: Hello, Nga.

Nga: Hi, Ba. Nice lớn see you again.

Ba: Nice lớn see you, too.

Nga: This is our new classmate.

Her name’s Hoa.

Ba: Nice to lớn meet you, Hoa.

Hoa: Nice to meet you, too.

b) Hoa: Good morning. My name’s Hoa.

Nam: Nice to meet you, Hoa. My name’s Nam.

Are you a new student?

Hoa: Yes. I’m in class 7A.

Nam: Oh, so am I.

Bài tập anh văn lớp 7

*

1.2. Bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 unit một trong những phần nghe 2

Link nghe

Nga: Good morning, Mr. Tan.

Mr. Tan: Good morning. Nga. How are you?

Nga: I’m very well, thank you. And you?

Mr. Tan: I’m fine, thanks.

Goodbye, See you later.

Nga: Goodbye.

2. Bài xích tập phân tách thì lớp 7

Khi nói đến bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 chương trình new thì cần thiết không nói đến bài tập phân chia thì lớp 7 được. Để làm được những bài tập này các em cần nắm vững kiến thức ngữ pháp giờ Anh. Vì đây là phần bài tập rất đặc biệt và phổ biến, hãy thuộc theo dõi ở tiếp sau đây nhé 

2.1. Bài tập về các thì trong giờ đồng hồ Anh 

I (learn) English for seven years now. But last year I (not/ work) hard enough for English, that’s why my marks (not/ be) really that good then. As I (pass/ want) my English exam successfully next year, I (study) harder this term. During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course to lớn London. It (be) great and I (think) I (learn) a lot. Before I (go) to London, I (not/ enjoy) learning English. But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world. There I (notice) how important it (be) to speak foreign languages nowadays. Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course. At the moment I (revise) English grammar. Và I (begin/ already) to lớn read the texts in my English textbooks again. I (think) I (do) one unit every week. My exam (be) on 15 May, so there (not/ be) any time to lớn be lost. If I (pass) my exams successfully, I (start) an apprenticeship in September. & after my apprenticeship, maybe I (go) back to London to work there for a while. As you (see/ can), I (become) a real London fan hâm mộ already.

*

Vở bài xích tập tiếng Anh lớp 7

2. 2. Chọn giải đáp đúng nhất 

Để làm xuất sắc dạng bài bác tập này chúng ta cần học tập từ vựng tích cực để có vốn từ vựng vững vàng chắc, từ đó hiểu được nội dung của câu và lựa chọn được câu trả lời đúng.

1. When I last saw him, he ………… in London.

A. Has lived B. Is living C. Was living D. Has been living

2. We ………… Dorothy since last Saturday.

B. Don’t see B. Haven’t seen C. Didn’t see D. Hadn’t seen

3. The train ………… half an hour ago.

A. Has been leaving B. Left C. Has left D. Had left

4. Jack ………… the door.

A. Has just painted B. Paint C. Will have painted D. Painting

5. My sister ………… for you since yesterday.

A. Is looking B. Was looking C. Has been looking D. Looked

6. I ………… Texas State University now.

A.am attending B. Attend

C.was attending D. Attended

7.He has been selling motorbikes ………….

Aten years ago B. Since ten years

C. For ten years ago D. For ten years

8. Christopher Columbus ………… American more than 500 years ago.

A. Discovered B. Has discovered

C. Had discovered D. Had been discovering

9. He fell down when he ………… towards the church.

A. Run B. Runs C. Was running D. Had run

10. We ………… there when our father died.

A. Still lived B. Lived still C. Was still lived D. Was still living

11. They ………… table tennis when their father comes back home.

A. Will play B. Will be playing C. Play D. Would play

12. By Christmas, I ………… for Mr. Smith for six years.

Xem thêm: Cách Đo Điện Trở Đất, Quy Định Đo Điện Trở Chống Sét, Đo Điện Trở Chống Sét

A. Will have been working B. Will work

C. Have been working D. Will be working

13. I ………… in the room right now.

A. Am being B. Was being

B. Have been being D. Am

14. I ………… to thành phố new york three times this year.

A. Have been B. Was C. Were D. Had been

15. I’ll come & see you before I ………… for the States.

A. Leave B. Will leave C. Have left D. Shall leave

16. The little girl asked what ………… to her friend.

A.has happened B. Happened

C. Had happened D. Would have been happened

17. John ………… a book when I saw him.

A. Is reading B. Read C. Was reading D. Reading

18. He said he ………… return later.

A. Will B. Would C. Can D. Would be

19.Jack ………… the door.

A. Has just opened B. Open

C. Have opened D. Opening

20. I have been waiting for you ………….

A. Since early morning B. Since 9 a. M

B. For two hours D. All are correct

21. Almost everyone ………… for home by the time we arrived.

A.leave B. Left C. Leaves D. Had left

22. By the age of 25, he ………… two famous novels.

A. Wrote B. Writes C. Has written D. Had written

23. When her husband was in the army, Mary ………… to him twice a week.

A. Was reading B. Wrote C. Was written D. Had written

24. I couldn’t cut the grass because the lawn mower ………… a few days previously.

A. Broke down B. Has been broken

C. Had broken down D. Breaks down

25. I have never played badminton before. This is the first time I ………… khổng lồ play.

A. Try B. Tried C. Have tried D. Am trying

26. Since …………, I have heard nothing from him.

A. He had left B. He left C. He has left D. He was left

27. After I ………… lunch, I looked for my bag.

A. Had B. Had had C. Have has D. Have had

28. By the end of next year, George ………… English for two years.

A. Will have learned B. Will learn

B. Has learned D. Would learn

29. The man got out of the car, ………… round lớn the back and opened the book.

A. Walking B. Walked C. Walks D. Walk

30.Henry ………… into the restaurant when the writer was having dinner.

A. Was going B. Went C. Has gone D. Did go

31. He will take the dog out for a walk as soon as he ………… dinner.

A. Finish B. Finishes C. Will finish D. Finishing

32.I will be glad if he ………… with us.

A. Had gone B. Did go C. Went D. Goes

33. Ask her khổng lồ come và see me when she ………… her work.

A. Finish B. Has finished C. Finished D. Finishing

34. Turn off the gas. Don’t you see that the kettle …………?

A. Boil B. Boils C. Is boiling D. Boiled

35. Tom and Mary ………… for Vietnam tomorrow.

A. Leave B. Are leaving C. Leaving D. Are left

36. He always ………… for a walk in the evening.

A. Go B. Is going C. Goes D. Going

37. Her brother ………… in Canada at present.

A. Working B. Works C. Is working D. Work

38.I ………… lớn the same barber since last year.

A. Am going B. Have been going C. Go D. Had gone

39. Her father ………… when she was a small girl.

A. Dies B. Died C. Has died D. Had died

40. Last week, my professor promised that he ………… today.

A. Would come B. Will come C. Comes D. Coming

*

 Bài tập phân phát âm giờ đồng hồ Anh lớp 7

2.3. Chia động từ cho đúng

In all the world, there (be) …………….. Only 14 mountains that (reach) …………….. Above 8,000 meters. He sometimes (come) …………….. To lớn see his parents. When I (come) …………….., she (leave) …………….. For Dalat ten minutes ago. My grandfather never (fly) …………….. In an airplane, & he has no intention of ever doing so. We just (decide) …………….. That we (undertake) …………….. The job. He told me that he (take) …………….. A trip to California the following week. I knew that this road (be) …………….. Too narrow. Right now I (attend) …………….. Class. Yesterday at this time I (attend) …………….. Class. Tomorrow I’m going khổng lồ leave for home. When I (arrive) …………….. At the airport, Mary (wait) …………….. For me. Margaret was born in 1950. By last year, she (live) …………….. On this earth for 55 years. The traffic was very heavy. By the time I (get) …………….. To Mary’s party, everyone already (arrive) …………….. I will graduate in June. I (see) …………….. You in July. By the time I (see) …………….. You, I (graduate) ……………… I (visit) …………….. My uncle’s home regularly when I (be) …………….. A child. That book (be) …………….. On the table for weeks. You (not read) …………….. It yet? David (wash) …………….. His hands. He just (repair) …………….. The TV set. You (be) …………….. Here before? Yes, I (spend) …………….. My holidays here last year. We never (meet) …………….. Him. We don’t know what he (look) …………….. Like. The oto (be) …………….. Ready for him by the time he (come) …………….. Tomorrow. On arriving at trang chủ I (find) …………….. That she just (leave) …………….. A few minutes before. When we (arrive) …………….. In London tonight, it probably (rain) ……………… It (rain) …………….. Hard. We can’t bởi vì anything until it (stop) …………….. Last night we (watch) …………….. TV when the power nguồn (fail) ……………… That evening we (stay) …………….. Up to talk about the town where he (live) …………….. For some years. I (sit) …………….. Down for a rest while the shoes (repair) ……………… Half way to lớn the office Paul (turn) …………….. Round and (go) …………….. Back home because he (forget) …………….. Khổng lồ turn the gas off. London (change) …………….. A lot since we first (come) …………….. To lớn live here. While we (talk) …………….. On the phone the children (start) …………….. Fighting and (break) …………….. A window He used to lớn talk khổng lồ us for hours about all the interesting things he (do) …………….. In his life. You know she (stand) …………….. Looking at that picture for the last twenty minutes. I (spend) …………….. A lot of time travelling since I (get) …………….. This new job. When we (be) …………….. At school we all (study) …………….. Latin. When I (meet) …………….. Him, he (work) …………….. As a waiter for a year. After he (finish) …………….. Breakfast he (sit) …………….. Down to lớn write some letters. She (have) ……………..a hard life, but she’s always smiling. I think Jim (be) …………….. Out of town.

Xem thêm: Bình Nóng Lạnh Rossi Amore 30L, Bình Tắm Nóng Lạnh Rossi Amore Ra 30 Sl 30 Lít

Bài tập phạt âm giờ đồng hồ Anh lớp 7

*

2.4. Điền giới từ say mê hợp

Lan’ll have a buổi tiệc nhỏ …………………. Friday evening. Would you lượt thích to come ………. My house …………lunch? She takes care …………. Her family. She works ………a local supermarket. My mother works……………the field…………. My father. Does your father work …………. . Hanoi? David is good ………………. . Math. What vì chưng you bởi vì …………. Your không lấy phí time? Are you interested …………. . Sports?. There’s a good film …………. . ……… the moment. Thanks ………. . Your letter. I’ll see my mom và dad ……………. . Their farm. We have to work hard ………. Trang chủ and……………. School We’ll visit her ………. Christmas. Are you tired …………. . Watching TV? She often brings them …………… school. He works ………. A factory. We always go lớn Ha Long bay ………. Vacation. Tell me more ………. . Your family. Can you send me a photo ………. . Your family? He goes ………. The đô thị …………his wife. It takes 18 hours khổng lồ get ………Hanoi ………. Coach. We write ………. Each other twice a week. He is the president …………………. Our club. She spends most ……………the time …………. The couch ………. Front ……. The TV. What bởi you usually vì …………. School? Why don’t you come …………. .? They swap cards ………. Their friends. Will you play a trò chơi ……………. . Catch? What do you vì chưng ……………. . Recess? They usually have portable CD player ……………. Small earphones. I’ll take part……………. Your club. They read or study …………. The same time. We enjoy all ………………… our classes. …………. School we study many things. …………. . History, we study past và present events………. . Vietnam and ………the world. …………. . Physics, we learn …………how things work. She learns how lớn use a computer ………. . Her Computer Science class. Newspapers are ………. The racks ……………. The middle. Math books are ……………. . The shelves ………. . The left. The largest library is ………………Washington D. C, the capital ………. The USA. Those books ………. The back …………the libraries are ………English. Now, come và look ……………the kitchen. My uncle is …………. . Work now. Can I see the rest ………the house? She’ll have a tiệc ngọt ………. . Her birthday.

Đáp án bài xích tập giờ Anh lớp 7

Bài 1: bài bác tập về các thì

have been learning was not working/ were not want to pass/ am going to study sent was/ think/ have learned went/ had not enjoyed was doing/ met noticed have/ had am revising have already begun think/ will vày is/ is not pass/ will start will go can see/ have become

Bài 2: Chọn đáp án đúng

1. C 2. B 3. B 4. A

5. C 6. A 7. D 8. A

9. C 10. A 11. B 12. A

13. D 14. A 15. A 16. C

17. C 18. B 19. A 20. D

21. D 22. D 23. B 24. C

25. C 26. B 27. B 28. A

29. B 30. B 31. B 32. D

33. B 34. C 35. B 36.

C 37. C 38. B 39. B 40. A

Bài 3: chia động từ đến đúng

are – reachcomescame – had lefthas never flownhave just decided -would undertakewould takewasam attending – was attendingarrive – will be waitinghad livedGot – had already arrivedwill see – see – will have graduatedvisited – washas been – haven’t you readis washing – has just repairedHave you been – spenthave never met – lookswill have been- comesfound – had just leftarrive – will probably be rainingis raining – stopswere watching – failedstayed – had livedsat – were being repairedturned – went – had forgottenhas changed – camewere talking – started – brokehad donehas been standinghave spent – gotwere – studiedmet – had been workinghad finished – sathashas been

Bài 4: Điền giới từ phù hợp hợp

on lớn – for of in in/ with in at in in on – at for on at – at at of to in on about of to/ with to/ by to of of/ on/ in/ of at in to with at with in at of at in/ in/ around in/ about in on/ in on/ on in/ of at/ of/ in at at of on

Trên đó là những share của Step Up về bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 có đáp án, hy vọng những câu chữ về bài tập tiếng Anh lớp 7 đang giúp các bạn học giờ Anh đạt hiệu và có cố gắng để cải thiện điểm số tiếng Anh cấp cho 2 của mình. 

 Ngoài ra để nắm vững được kiến thức, cũng giống như học xuất sắc các năng lực tiếng Anh, việc thứ nhất là nên học tự vựng giờ đồng hồ Anh. Các em rất có thể học giỏi từ vựng giờ đồng hồ Anh lớp 7 hoàn hảo hơn những em còn rất có thể tham khảo cuốn Sách hack Não 1500 cùng với các phương pháp học từ vựng công dụng đã nêu ngơi nghỉ trên nhé. Chúc các em học tốt!